Fairy House

Gepubliceerd op 30 december 2021 om 12:41

In alle onschuld kwam deze vraag op mijn pad, “kun jij ook een fairy huisje maken?” Vast wel, maar of het mij lukt is een ander verhaal. Wederom een prachtige uitdaging en heerlijk in synchronisatie met mijn eigen huidige ontwikkelingen. Begonnen met “niks” nou niks is niet helemaal waar, een oude koekoeksklok die besloten had om tijd achterzich te laten werd de basis. De energie van de koekoek hield me even bezig. Dit kan ik toch niet maken, een oude koekoeksklok echt? Zeker weten? Ja, het kleine volk wist het zeker. Komt goed lieverd, maak je geen zorgen komt goed.

Ok. Afstemmen en in gesprek met het kleine volk ging het veel over de oude tijden. Hoewel ik daar zelf nog niet eens zozeer erg in had, had ik het plezier in het maken en in de aanwezigheid van het kleine volk. Tijdens het maken van dit huis ging mijn eigen avontuur richting Noorwegen, een prachtige transformatieve week gehad en thuiskomst, met jawel, het kleine volk in volle aanwezigheid. Het maken van een huis, nou een huis?

“Wees eerlijk, dit is voor ons een thuis en dat voel je en weet je. Ja dit raakt voor jou ook vele snaren van oudsher en heinde en ver. We zijn alleen bezig met thuiskomen en willen ook weer naar huis. Vele eeuwen aan ontbossing en bestrating hebben vele van ons noodgedwongen moeten doen verhuizen. Ook wij als het kleine volk keren terug naar onze indiginous roots. Daar waar we horen te zijn.” (Thimothy elf)

De diepte weer in, het verder naar binnen gaan stond centraal. Voor mij ging afgelopen periode vooral over thuiskomen. Thuis in jezelf, met jezelf en alles wie je bent in het moment. Hier en nu daar waar je bent. Een machtige reis zowel fysiek als het maken van dit mooie huis. Symbolisch en fysiek een brug tussen werelden. Dat dit in samenhang liep met het kleine volk daar had ik nog geen erg in. In alle onschuld bezig met het maken van een huis en verder niet zozeer bezig met een wat diepere laag binnenin de wereld van het kleine volk.

Dat ook dit voor hun een vorm van thuiskomen zou zijn daar had ik geen moment aan gedacht. Ja, vele wezens zijn hier mee bezig. De nieuwe Aarde is in volle gang en vele volkeren nemen hun rechtmatige plaats weer in. Zo ook het kleine volk.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.