GrootMoeder / OerMoeder Turtle

Gepubliceerd op 15 november 2021 om 15:42

Prachtig avontuur om deze OerMoeder/GrandMother te hebben mogen maken. Wat een eind week om het zo te zeggen. Ze gaf een extra push in de diepgang, ver voorbij mijn comfyzone. Ik ga er nu ook niet moeilijk om doen, bijzonder warm weekje gehad. Het vuur liep me bij de schenen op, vluchten het heeft zo geen zin!

 

Wees nu eens, doe niet zo moeilijk en omarm het gewoon. Dit is wat je voelt, hier en nu. Waarom je levensvuur onderdrukken, waarom? Sja dat is een hele goede, euh iets met angst voor. Sinds wanneer laat jij dat je leven beheersen? eugh dat is ook een hele goede.

 

Sja dit is een van de vele fragmenten met Moeder Turtle. Ze schuwd de naakte waarheid niet en ze heeft me tot mijn eigen naakte waarheden gestuwd. In alle kalmte waar ik er eerst niet eens zo erg in had dat dit Moeder Turtle aan het werk was. Effin de taboes op sexualiteit onder ogen gekomen, was daar gister de omarming van een zielsdeel van mij. Ver van deze wereld geprobeerd te houden. Het voelde zo onveilig, zo opgejaagd, niet welkom zijnde.

 

Zo sta je dan ineens heerlijk te kokkerellen als Faun, dansend en lallend en speels en feestelijk mijn feestje te vieren. Omarming van dit deel in mij wat een bevrijding om weer Faun te zijn. Op dit moment, mijn leven is behoorlijk Fauny 🤣 Thank you Moeder Turtle voor jou mooie zijn en je magische magie!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.