Vuurwezens & Noorderbaken

Gepubliceerd op 23 september 2021 om 12:25

Wat een prachtige elementalen en eerlijk ik geniet van ze. Sinds ik ben begonnen met het gieten en maken van kaarsen werk ik nauwer met ze samen. Het begon al vroeg in mijn jeugd, heerlijk fikkie stoken, niet te zuinig maar vol vuur heerlijk rustgevend vond ik het altijd en nog steeds. Al hoeft het niet meer zoals toen. Een kaarsje is al voldoende om mij te doen smelten om het zo te zeggen.

Het is mijn familie en lang heb ik er weerstand op gehad om echt echt met vuur te gaan verbinden. Zo een goede 5 jaar geleden kwam de Fire Dance ceremonie op mijn pad. 3 dagen non stop 5 vuren, hoeij en ik maar dansen ik heb het geweten die eerste dans halleluja, geraakt en gekraakt die dagen. Het vuur is eigenlijk mijn hoofd element en tevens mijn grootste uitdaging, iets met temperament en vernietiging. Het heeft even geduurd voor ik besefte dat vuur veel meer is dan destructief, meer is dan simpel verbranden en weg is het.

Niets in de schepping raakt weg, het word simpel afgebroken tot de basis elementen en gaat weer verder mee in de schepping. De vuurwezens staan in liefdevolle dienstbaarheid, zij beseffen maar al te goed wat ze doen en waar ze mee bezig zijn. Zij co-creëren mee in de schepping, vuur is zoals ik het ken meer dan alleen transformerend. De zonnestelsels en hoe het vuur van deze zonnen het leven op onze planeet beïnvloeden en menig ander. Miljarden aan gebundelde liefdes energie van zon naar zon een giga netwerk van informatie. Lichtjaren aan liefde storten zij de schepping in, miljarden en miljarden jaren voorbij de oneindigheid.

Het is dan ook niet voor niets dat onze voorouders de Zon eerden, als schepper, als God. Elke zon is in verbinding met de anderen geen zon die er buitenstaat alles is verbonden tot een groot zonnestelsel. Ik praat nu niet alleen over “onze melkweg” en “ons” kleine universum, nee ik praat hier over de hele kosmos binnen de lagen van materie.

Bedenk je nu eens een kaars, gewoon een kaars. Het branden van een kaarsje voor je geliefden waar deze dan ook mogen zijn, hoe simpel dit eigenlijk is. Jou kaars met jou intentie voor jou geliefde, ja dat knalt door die hele oneindigheid, hoe gaaf is dat. Zo eer ik persoonlijk mijn geliefden, het zij mijn voorouders, draken, elfen, feeën, eenhoorns enz.

Hoe mooi is dan ook het Noorderbaken verbonden met dit vuurstelsel via ons hartsvuur elke spark elke vlam is aanwezig word gevoed en gehoed. Zij is de dragende liefde binnen de schepping die liefde zij die het leven het leven geeft. Het Noorderbaken is hartswerk. Een team van liefde volle mensen en vele anderen elk brandend hart is verbonden, gelinkt met all wat is, met het levensvuur, de kundalini hoe je het ook noemen wil, het is die levensenergie wat ik niet in woord kan vatten. Het is het voelen van wat is, het is het zijn binnen dit grote zijn, hoe mooi dit liefdevolle zijn.

 

noorderbaken.nl

facebook @noorderbaken 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.