Rehab

Gepubliceerd op 2 september 2021 om 11:11

Al een mooie poos scharrel ik hier wat rond. Dat hier is eigenlijk best oneindig als je het over de 5D Rehab center hebt. Niet te vergelijken met onze aardse ziekenhuizen. Nee dit is net wat anders, iets meer richting Star Trek, zeg maar gerust veel meer. Ik ben hier ooit enige jaren terecht gekomen. Ik vroeg om hulp en zo lag ik spontaan op een behandeltafel, eerst nog denkend hej dit is een mooi sterrenschip met wauw techniek. Door de jaren heen ben ik vragen gaan stellen en kwam ik er terug als ik hulp nodig was, delen van mezelf die kant op gestuurd indien nodig.

Ondertussen heeft mijn aanwezigheid daar een andere wending gekregen. Was tijdens mijn palliatieve nachtdiensten destijds al werkzaam met enkele afdelingen. Hoe mooi het was om de persoon die de overgang maakte hier heen kon en mocht begeleiden. Mijn taak in de nacht was simpel, keeping the space en de aardse hand en spandiensten. Toch merkte ik de aanwezigheid van de 5D doktoren om ze zo maar voor het gemak te noemen. Deze doktoren, elfen, feeën, engelen enz enz waren veel aanwezig en ik zag hun aan het sterfbed aan het werk. Hoe mooi te zien hoe je als aardse mens het vertrouwen kunt scheppen zodat deze ziel de stap zet, een stap naar het licht in vertrouwen. Voor menig kwam ik achter was de dood een traumatische ervaring. Een ervaring van het niet langer beseffen waar ben ik wat is gebeurd. Deze prachtige wezens die hierin een taak van vanjewelste hebben is bijzonder mooi om mee te mogen maken. De liefde volle ondersteuning die deze zielen mee kregen voor een zachte overgang, bijzonder mooi.

Hoewel ik hier niet mee zo mee bezig ben was dit een mooie basis en leerschool voor mij en een mooi excuus om af en toe als dat voor mij zo voelde even te horen hoe het met de overgegane ging. Met enkelen nog een mooie nasetting gehad, hoe mooi om te zien hoe ze hun licht en wezen daar weer terug vonden. Ondertussen ga ik vrijwel dagelijks even naar dit centrum, enige tijd geleden ben ik gevraagd om hier mijn oude taken weer op te pakken om weer op de afdeling draken aan te schuiven. Een keus die ik eerder al gemaakt min of meer toen ik gevraagd werd om een andere draak te hoeden. Bizar hoe intens diep deze ja, om deze draak te helpen naar voren kwam toen ik me met deze draak in kwestie verbond. Wetende dat dit een taak is die wellicht weken, maanden, jaren in beslag kan nemen. Het doet er allemaal niet toe deze aardse tijdsbestekken verre van, die diepe innige ja die je voelt in al je cellen je hele wezen ver voor bij je aardse zijn. Die ja daar gaat het om. Dus zo geschiede dat ik mijn takenpakket weer oppakte en me over draken begon te ontfermen, te verzorgen, te helpen en zo werd ik dus ook gevraagd om op de draken afdeling te komen.

Gister nacht toen ik me met een van deze lieverds verbond vroeg ik hem, goh is het niet een optie om ho'no pono te gaan doen. Grommel en grom was het antwoord. Wat is dat precies en hoe werkt dat precies. Nuchter als ik ben joh kijk eens of er iemand is die je dat kan leren, is een Aards Hawaiaans gebruik erg handig om te vergeven. Kun jij me dat niet leren, eigenlijk ons. Euh ik, ja jij. Hoeij. Werken met draken het blijft machtig, helemaal zulke zinnige wisselwerkingen. Zo heb ik me een mooi 5D cave plekje waar ik me ding doe, in dit geval ben ik me gaan voorbereiden met een Ho'no pono vuur. Eigenlijk een vuur met de intentie voor Ho'no pono. De uitnodiging gestuurd toen deze brandde. Toch bijzonder hoe de draak die me vroeg dit te doen, moeite had om binnen te komen. Buiten aan de rand blijven hangen en je voelt in alles dat hij de hulp nodig heeft om die innerlijke brug te doen oversteken. Hoe mooi om dan te zien dat ook hij zijn plek in de grot neemt en mee doet aan de Ho'no pono.

Eerlijk ik ben deze machtige lieverd dankbaar, meer dan dankbaar hoe hij ook mij weer in beweging zet, hoe hij mij weer triggerd en doet groeien om zoiets te gaan faciliteren en meerdere draken te helpen, in dit geval met de basis principes van Ho'no pono. Ook voor mezelf een reminder om de Ho'no pono te blijven doen.«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.