Griffin

Gepubliceerd op 18 juli 2021 om 11:30

En zo ben je nachtelijk wakker, vol in de energie en zo heb je een leuk stel feeën op bezoek. Of ik ze wilde helpen, ze waren ergen op gestuit. Niet vaak dat de feeën zo direct mijn hulp vragen. Maar goed de afstemming klopte en mijn gevoel gaf me een ja, ook maar even in mijn team een na-check gedaan daar dit voor mij een nieuwe weg van benadering was. En eerlijk zal niet voor het eerst zijn dat ik me in zeven sloten tegelijk begeef.

Feeën en reizen jupp je stapt door hun gemaakte portaal en dan o waar kom je terecht. Vertrouwen en liefde is zo belangrijk in dit “werk”. Nog steeds voel ik hun liefde en diepe nederigheid hun aanwezigheid terwijl ik deze reis mag opschrijven. We bevonden ons in een grijze schemer laag, niet de meest fijne laag om te zijn maar goed je bent er. Er lag een hoopje, ja wat eigenlijk, geen direct idee maar wist hier gaat het om. Een geketend wezen meer dood dan levend lag voor ons. Hoewel ik om me heen keek zag ik niks in de schaduwen en eerlijk het zijn seconden, fracties die je in een oogopslag heb voor het “fout” kan gaan. Je voelt m al wel aankomen. Net dat je denkt de kust is veilig, uhuh in de schemerlaag, what was i thinking! De pijlen vlogen me om de oren en in me rug, naja speren. Vergeten me schild op te zetten, niet zo handig maar al doende leert men. Loveschild omhoog en we konden aan het werk met deze wat me nu duidelijker werd Griffin. Hier blijven konden we niet, de ketens doorsneden en de feeën hadden al een portaal klaar, zo mooi de samenwerking, je denkt en het is. Oppakken en weg wezen. En zo bevonden we ons in de Himalaya's. In de grot waar ik eerder al met Pan geweest ben waar draken eieren waren. Bekende grond voor mij.

Maar hoe verder, wie is dit wezen en is het veilig genoeg vragen die mijn revue passeerden en zo fijn om dan bekenden binnen te zien komen. Prachtige hulptroepen die zich bezig hielden met deze Griffin. Eerlijk mijn taak hier was ten einde het enige wat ik nog mocht doen was een stukje levensenergie overhevelen en dat was het voor mij eigenlijk voor deze ronde.

De Griffin maakt het goed op dit moment is deze overgeplaatst naar een rehab center elders in de lagen. Prachtig en majestueus wat een mooi magische wezens zijn dit. Prachtig om te zien hoe snel wezens kunnen herstellen, hoe snel ze weer op de been kunnen zijn en in dit geval ook weer in de vleugelslag. Hoe mooi het bedank van dit wezen, een buiging en je gewoon de take off vlucht mag zien.

Hier word ik zo blij van, dankbaar en nederig tot diep in mijn zijn. Waar je de transformatie en herstel binnen ettelijke aarduren ziet gebeuren. Een wezen, meer dood dan levend weer in volle kracht en macht zien weg vliegen. Daar sta je dan in de rehab tuin, geliefden alom, gelach en blijheid een wonderlijke wereld.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.